Selecţionerul a recunoscut că toţi "tricolorii" sunt apţi din punct de vedere medical, iar orice modificare în primul 11 va fi operată din raţiuni tactice.

  • Christoph Daum nu a folosit acelaşi 11 în niciunul dintre cele două jocuri pe care naţionala le-a jucat în preliminariile Mondialului din 2018.
  • 65 de victorii, 24 de egaluri şi 31 de înfrângeri a adunat până acum România în istorie în preliminariile Campionatului Mondial.
"Tricolorii" n-au pierdut în ultimele şase meciuri oficiale disputate în deplasare. Ultimul eşec a fost în Grecia, în noiembrie 2013, în barajul pentru calificarea la Mondialul din 2014.

România s-a calificat întotdeauna la turneul final atunci când a început campania de calificare cu patru puncte după două meciuri, din momentul în care se acordă trei puncte pentru o victorie.

Kazahstan: Pokatilov - Ahmetov, Malîi, Kisliţin - Beisebekov, Kuat, Mujikov, Nurgaliev, Şomko - Hijnicenko, Tagibergen. Selecţioner: Talgat Baisufinov.

România: Tătăruşanu - Benzar, Săpunaru, Dr.Grigore, Toşca - Hoban - Ad.Popa, R.Marin, N.Stanciu, Chipciu - B.Stancu. Selecţioner: Christoph Daum.