Gareth Bale a deschis scorul la Cardiff în minutul 10. A fost al treilea gol reuşit de atacantul lui Real în această campanie, după dubla din meciul cu Moldova.

Georgia a egalat în minutul 57, mulţumită jucătorului avut de Mircea Lucescu la Şahtior, Okriashvili. Mai mult, cu zece minute înaintea finalului, Kazaishvili a trimis mingea in bară.

S-a terminat 1-1, iar Ţara Galilor a rămas neînvinsă în grupa D. În plus, gazdele n-au mai pierdut un meci oficial pe teren propriu din 2013.

Echipele

Ţara Galilor (5-3-2): Hennessey - Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor (Cotterill 70) - King (Robson-Kanu 61), Edwards, Ledley (Huws 73) - Bale, Vokes

Antrenor: C. Coleman

Georgia (4-4-1-1): Loria - Kakabadze, Kvirkvelia, Kashia, Navalovski - Okriashvili (Jighauri 90+1), Daushvili, Gvilia, Ananidze (Katcharava 90+3) - Qazaishvili - Mchedlidze (Dvalishvili 75)

Antrenor: V. Weiss

După trei partide, Moldova este ultima în grupă, având 10 goluri încasate, unul marcat. Lider este Serbia cu 7 puncte, urmată de Irlanda cu acelaşi punctaj şi Ţara Galilor cu 5 puncte.

Pentru Moldova urmează partida pentru a scăpa de lanterna roşie, în deplasare, la Tbilisi, în noiembrie, contra Georgiei.