Acum, ajuns în postura de a depinde doar de el un eventual transfer al belgianului, Zizou va încerca să-l aducă pe Santiago Bernabeu, cred jurnaliştii spanioli.

Zidane l-a propus de două ori pe Hazard la Real Madrid. Prima dată, în 2011, atunci când îşi dorea ca belgianul să vină împreună cu Raphael Varane la Madrid. A doua oară, un an mai târziu, când transferul mijlocaşului la Chelsea părea iminent, dar Lille încă nu-şi dăduse acordul pentru definitivarea operaţiunii.

Odată ajuns pe banca lui Real Madrid, zvonurile privind un transfer al mijlocaşului de 25 de ani au început să capete amploare.

Hazard a fost unul dintre jucătorii intraţi în conflict cu Jose Mourinho, situaţie care a dus în cele din urmă la debarcarea portughezului de la echipa londoneză. Înainte de plecarea lui ”The Special One”, Hazard deja transmisese semnale că vrea să plece. Real Madrid părea a fi mereu destinaţia sa preferată.

Cu motivaţia la Chelsea pierdută, Hazard ia în continuare în calcul o schimbare de club. Cum interesul lui Zidane nu pare să se fi diminuat, e posibil ca belgianul să fie una din mutările de răsunet de pe piaţa transferurilor în această iarnă.