Sampaoli a acumulat 136 de puncte şi i-a devansat pe Joachim Low (Germania), cu 57 de puncte, şi pe Roy Hodgson (Anglia), cu 46 de puncte.

Antrenorul Michael O'Neill, selecţionerul Irlandei de Nord, fosta adversară a României în preliminariile Campionatului European din 2016, se află pe locul cinci, cu 25 de puncte, în timp ce Giovanni De Biasi, selecţionerul Albaniei, viitoarea adversară a "tricolorilor" la Euro-2016, ocupă poziţia a şasea, cu 23 de puncte.

Cel mai bun portar din 2015 a fost desemnat germanul Manuel Neuer (Bayern Munchen), cu 188 de puncte, urmat de italianul Gianluigi Buffon (Juventus Torino), cu 78 de puncte, şi de chilianul Claudio Bravo (FC Barcelona), cu 45 de puncte).

Golgheterul anului calendaristic 2015 a fost portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), cu 48 de goluri, urmat de argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), cu 43 de goluri, şi de francezul Alexandre Lacazette (Olympique Lyon), cu 27 de goluri.

Jucătoarea americană de fotbal Carli Lloyd a fost desemnată cea mai bună coordonatoare de joc din lume, iar coechipiera sa Hope Solo a câştigat premiul pentru cel mai bun portar. Cea mai bună echipă de club din fotbalul feminin a fost aleasă Olympique Lyon (Franţa).