Neînţelegerile dintre Primăria Capitalei si pompieri vizează acoperişul celui mai mare stadion din ţară. Materialul din care este confecţionată prelata trebuie să fie ignifug, spun pompierii. Pe de altă parte, reprezentanţii primăriei susţin că acoperişul este acreditat, dar nu de legislaţia românească, ci de cea germană. Cum nu este suficient pentru a putea primi acordul de funcţionare, pompierii au cerut noi teste, făcute de această dată în România.

“Au mai trebuit, au fost necesare modificări în acel proiect. Sperăm că toată documentaţia depusă la ISU va răspunde solicitărilor cerute de dânşii.”, a declarat pentru Digi 24 Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei.

Până la remedierea problemelor sesizate de pompieri, porţile Arenei Naţionale rămân închise. 13 milioane de euro a încasat Primăria Capitalei în cei 4 ani , de pe urma stadionului. Cheltuielile de întreţinere au fost însă duble, de 26 de milioane de euro. Costul total al ridicării noii arene a depăşit 234 de milioane de euro.