Atenţie, şoferi! Modificări în regimul de lucru al semafoarelor la mai multe intersecţii din capitală

Atenţie, şoferi! Modificări în regimul de lucru al semafoarelor la mai multe intersecţii din capitală
Sursa: jurnal.md Foto: INP 03.03.2018 12:42
Autorităţile au decis să facă mai multe modificări în regimul de lucru al semafoarelor la mai multe intersecţii din capitală. Şi asta după ce, în ultimele trei zile, la intersecţia dintre bd. Ştefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, au avut loc mai multe accidente rutiere.

O comisie de lucru din care fac parte inclusiv reprezentanţii Net System, întreprinderea care gestionează semafoarele din capitală, a decis să le conectecte în regim de lucru pe parcursul a 24 ore, la următoarele intersecţii: 

- bd. Ştefan cel Mare – str. Ismail; 
- bd. Ştefan cel Mare – str. Vasile Alecsandri;
- bd. Ştefan cel Mare – str. Alexandr Puşkin;
- bd. Ştefan cel Mare- str. Bănulescu-Bodoni;
- bd. Ştefan cel Mare – str. Serghei Lazo;
- bd. Ştefan cel Mare – str. Mihai Viteazul.

Totodată, la intersecţia inspectată a fost modificat ciclul semaforic al culorii roşii, plus 4 secunde pe perimetru, toată intersecţia fiind în culoare roşie timp de 4 secunde în toate direcţiile, ceea ce semnifică că deplasarea fără oprire este interzisă, modificări care vor fi pilotate pe parcursul unei luni.

O altă modificare care urmează să fie implementată este suplinirea cu segmente suplimentare obiectivul de semafoare de la intersecţia bd. Ştefan cel Mare cu str. Serghei Lazo, pentru a oferi conducătorilor auto posibilitatea de a vira spre stânga.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI