Doi moldoveni, răniţi grav într-un incendiu urmat de explozie într-o parcare din Vrancea

Doi moldoveni, răniţi grav într-un incendiu urmat de explozie într-o parcare din Vrancea
Sursa: jurnal.md/meediafax.ro Foto: mediafax.ro 01.03.2018 12:25
Doi moldoveni au fost răniţi grav, noaptea trecută, după un incendiu urmat de explozie la cabina unui tir în care staţionau, într-o parcare din judeţul Vrancea. Flăcările s-au extins la o hală aflată în apropiere, transmite MEDIAFAX.

Mai multe autospeciale ale pompierilor, dar şi ambulanţa SMURD au intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale celor doi bărbaţi care au suferit arsuri pe circa 50% din suprafaţa corpului, precum şi pentru stingerea incendiului. Victimele se aflau într-un tir parcat lângă o hală.

„Incendiul a izbucnit la un autotren în comuna Goleşti. Acesta se afla în parcarea unei societăţi comerciale aproape de o hală de producţie. În urma incendiului au rezultat două victime. Un bărbat de 36 ani are arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului. A doua victimă, un bărbat de aproximativ 36 ani, are arsuri gradul 1 şi 2 în proporţie de circa 30% din suprafaţa corpului”, a declarat Florin Olaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o lampă de gătit cu flacără, iar focul s-a extins la hala aflată în apropiere. Cabina autotrenului a ars în întregime.

Cazul este anchetat şi de poliţişti, fiind deschis dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI