În timpul unor percheziţii în apartamentul închiriat de suspectă, angajaţii Poliţiei de Frontieră au depistat trei tinere care deţineau asupra lor paşapoarte şi există bănuială că ar fi potenţiale victime a prostituţiei.

Totodată, în această perioadă, ofiţerii de investigaţii speciale şi urmărire penală ai Poliţiei de Frontieră au filat patru cetăţeni ai Republicii Moldova şi Turciei, cu vârste cuprinse între 29 - 35 de ani, care ar fi convins mai multe tinere moldovence pentru prestarea serviciilor sexuale în oraşul Antalya, Turcia.

Până la locul de destinaţie, bănuiţii aveau o schemă infracţională bine organizată. Ei perfectau actele de călătorie şi procurau biletele spre Turcia din Federaţia Rusă, pentru a camufla scopul real al călătoriei tinerelor.

Cazul este cercetat în continuare de către ofiţerii de investigaţii speciale şi urmărire penală ai Poliţiei de Frontieră, fiind întreprinse toate măsurile necesare pentru identificarea altor persoane, care au căzut pradă acestei ilegalităţi.