Nunta sa, făcută nu oriunde, ci tocmai în Palatul republicii, i-a lăsat pe invidioşi cu gura căscată. Lista de invitaţi la aceste petreceri vorbesc, însă, şi despre o altă „bogăţie” a fostului preşedinte al Consiliului de Administraţie al BEM. Poate chiar despre cea mai mare bogăţie a lui - relaţiile, pe care le are cu persoane influente în politica şi businessul moldovenesc. 

La petrecere ar fi fost 400 de invitaţi. Pe internet au apărut nu doar imagini postate de miri, ci şi un video făcut de către unul dintre nuntaşi. Aici apare fostul preşedinte al Republicii Moldova, şeful comuniştilor, Vladimir Voronin, care le-a rostit şi un toast tinerilor însurăţei. Nunta a fost moderată de interpreţii ruşi Nicolai Baskov şi Lera Kudreavţeva.

Potrivit unor surse media, în afară de plata pentru serviciile de prezentare a evenimentului, Baskov ar fi primit de la unul dintre invitaţi 30 de mii de dolari pentru o singură melodie, cântată la comandă. Din Rusia, la petrecere au fost chemaţi Filip Kirkorov, Alexandr Buinov, Irina Alegrova şi Valentin Iudaşkin.

Se presupune că aceştia au fost invitaţi din partea miresei, în timp ce mirele a adus la eveniment persoane importante din politica şi businessul moldovenesc. Doi foşti şefi de stat - Vladimir Voronin şi Petru Lucinschi. Actualul şef la preşedinţie, Igor Dodon. Fostul şef al Vămii, Tudor Baliţchi. Fostul ministru de Interne, Gheorghe Papuc. Fostul primar de Chişinău, Serafim Urechean. Fostul deputat Chiril Lucinschi. Actualul ministru al Apărării, Eugen Sturza. Proaspătul şef de la Justiţie, Alexandru Tănase. Preşedintele Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor, Oleg Budza. Sunt numele foştilor şi actualilor stăpâni ai momentului, care se văd în imaginile de la eveniment sau au fost filmaţi intrând acolo.

Din lumea afacerilor a venit Gabriel Stati, fiul miliardarului Anatol Stati, care a îndeplinit şi rolul de martor la oficierea căsătoriei civile, potrivit tradiţiilor ruseşti. În sală poate fi observat şi Serghei Iaralov, vicepreşedintele Partidului Democrat, considerat un om de încredere de-al oligarhului de la şefia PD, Vladimir Plahotniuc.