92 de pungi cu produse alimentare au ajuns la pensionarii din satul Gradişte, Cimişlia // Campania „De Crăciun, fii mai bun!”

92 de pungi cu produse alimentare au ajuns la pensionarii din satul Gradişte, Cimişlia // Campania „De Crăciun, fii mai bun!”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 08.01.2018 20:41
Mai mulţi moldoveni stabiliţi în străinătate s-au mobilizat pentru a aduce bucurii unor vârstnici din satul Gradişte, raionul Cimişlia. Împreună cu un grup de tineri de aici, au împărţit cadouri persoanelor care au depăşit vârsta de 70 de ani. Totul în cadrul campaniei cu genericul „De Crăciun, fii mai bun!”. 

Astfel, mai mulţi tineri stabiliţi în România, Italia, Spania, dar şi Republica Moldova, au adunat pachete cu diverse produse alimentare şi apă, iar apoi le-au bătut în uşă celor mai vârstnici locuitori ai satului Gradişte din raionul Cimişlia. Unii bătrâni au recunoscut că nimeni nu le-a mai călcat pragul de mult timp, aşa că au fost emoţionaţi până la lacrimi.

Reacţia oamenilor în etate, care s-au ales pe neprins de veste cu un cadou de Crăciun, i-a înduioşat până şi pe iniţiatorii campaniei. Mulţi dintre pensionari i-au îmbrăţişat şi au spus că au văzut aşa ceva doar la televizor. În total, au fost împărţite 92 de pungi cu daruri. 

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI