S-a răzbunat pe fosta iubită, denunţând-o că ar avea acte false

S-a răzbunat pe fosta iubită, denunţând-o că ar avea acte false
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 04.01.2018 15:28
Un tânăr moldovean pentru a se răzbuna pe concubină, cu care era în conflict, i-a sustras actul de identitate românesc, perfectat ilegal în Italia, şi l-a prezentat poliţiştilor de frontier. Cazul a fost semnalat astăzi, în punctul de trecere Sculeni.

Bărbatul de 35 de ani, locuitor al satului Cârpeşti, r-nul Cantemir, era pasager într-un microbuz de rută regulată ”Iaşi-Chişinău”.

În timpul formalităţilor de control al documentelor de călătorie, tânărul s-a apropiat de angajatul Poliţiei de Frontieră prezentând adiţional şi o carte de identitate, eliberată de autorităţile române pe numele unei moldovence de 37 de ani. Urmare a verificării documentului prezentat s-a constatat că acesta prezintă semne de falsificare.

La audierea moldoveanului s-a aflat că actul de identitate românesc aparţine fostei iubite, o conaţională. Pentru obţinerea cărţii de identitate, femeia a achitat 300 de euro. Bărbatul a justificat denunţul ilegalităţii prin faptul că era în conflict cu tânăra şi aceasta trebuie să răspundă în conformitate cu prevederile legii.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI