Au şi cei dragi nevoile lor, nu numai tu, şi de la asta ar trebui să porneşti dacă vrei să îţi evaluezi eforturile depuse pentru ei sau să pricepi de ce ţi-ai epuizat resursele.

Taur

Poţi privi această zi ca pe o nouă şansă de a începe să construieşti cu cei din familie relaţii sincere, bazate pe dorinţa tuturor de a trăi în armonie şi bună înţelegere.

Gemeni

Este foarte important să ai suficientă răbdare să aduni informaţiile necesare înainte de a te apuca să tragi concluzii despre situaţiile şi persoanele care te neliniştesc.

Rac

Eşti tentat să devii intransigent cu cei dragi şi nu numai. Nevoia ta de ordine nu se va rezolva pe această cale, dimpotrivă, ai putea obţine şi mai multă dezordine.

Leu

Ai tendinţa de a cere de la fiecare membru al familiei mai mult decât poate să ofere, fie că e vorba despre resurse proprii, fie că este vorba despre înţelepciune sau bunăvoinţă.

Fecioară

Poate că nu controlezi mare parte din situaţiile care te stresează în mod deosebit, dar o atitudine constructivă îţi va fi de mare folos.

Balanţă

Trebuie să recunoşti, faţă de tine însuţi, că ţi-au ieşit în cale oameni speciali, care sunt dotaţi cu calităţi ce te-au ajutat să te pui în valoare şi care pot face acest lucru şi de acum înainte.

Scorpion

Cauţi noi modalităţi pentru a-ţi recupera autoritatea pierdută în familie sau de la serviciu. Poate că nu de asta ai nevoie acum, ci, mai degrabă, de o nouă abordare a relaţiilor cu cei din jur.

Săgetător

Cauţi exemple în jur, dar sunt şanse mici să le găseşti, aşa că va trebui să te uiţi în alte direcţii după oameni cu adevărat valoroşi pe care să îi urmezi.

Capricorn

S-ar putea să fii atât de prins în propriile iţe interioare, încât să nu mai observi ce se petrece în vieţile celorlalţi. Există şi o parte bună în această situaţie.

Vărsător

Îţi faci iluzii, mai ales în legătură cu partenerii de cursă lungă – de exemplu, cel de cuplu. Va veni un moment în care te vei trezi la realitate şi s-ar putea să nu fie o trezire plăcută.

Peşti

Azi ai nevoie de o dispoziţie generoasă în tot ce este legat de muncă. În felul acesta, nu vei simţi că faci cine ştie ce efort şi vei obţine şi rezultate bune.