Aflaţi ce puteţi citi în „Jurnal de Chişinău”

Aflaţi ce puteţi citi în „Jurnal de Chişinău”
Sursa: jurnal.md Foto: poză simbol 25.01.2018 21:16
Scumpirea carburanţilor anunţată săptămâna aceasta ar putea să nu fie unica din acest an. Astfel, şoferii ar trebui să strângă cureaua, întrucât, preţurile produselor petroliere ar putea fi majorate din nou, spun experţii economici, iar motivul ar fi lacunele legislative, se arată într-un material care va apărea în ediţia de mâine a publicaţiei „Jurnal de Chişinău”. 

Tot în ediţia de mâine va fi publicat un articol despre noile cerinţe ale Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale faţă de angajaţii din instituţiile medicale din ţară.

Ce spun experţii despre noile regulamente ale ministerului de profil, aflaţi din paginile ziarului „Jurnal de Chişinău”. Reporterii publicaţiei au mai discutat cu doi primari, care au semnat o declaraţie care prevede unirea Republicii Moldova cu România.

În numărul de mâine al ziarului cititorii vor mai afla povestea de succes a unui arhitect şi designer de interior basarabean stabilit în România. „Jurnal de Chişinău” apare în toate chioşcurile de presă din ţară. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI