VIDEO

Doi şoferi s-au luat aseară la harţă pe strada Grenoble din capitală

Doi şoferi s-au luat aseară la harţă pe strada Grenoble din capitală
Sursa: jurnal.md Foto: captură 24.01.2018 17:48
Intimidări şi înjurături în trafic. Doi conducători auto s-au luat aseară la harţă pe o stradă din capitală, acuzându-se reciproc de crearea unor situaţii de accident. Mai mult, ca să-şi dea importanţă, unul dintre ei a spus că ar fi „şeful adjunct al Poliţiei Rutiere”.

Reprezentanţii Inspectoratului Naţional de Patrulare au declarat însă că respectivul şofer nu este poliţist, ci... o persoană care a încălcat de mai multe ori Regulamentul Circulaţiei Rutiere.

Cei doi şoferi se deplasau pe strada Grenoble din capitală. Unul dintre ei spune că, la intersecţia cu strada Nicolae Testemiţanu, celălalt conducător auto, care se afla pe banda a doua, i-a ieşit brusc în faţă pe prima bandă, după care a început scandalul.

Inspectoratul Naţional de Patrulare a anunţat că a înregistrat acest caz şi a informat că bărbatul care s-a prezentat drept „şef adjunct al Poliţiei Rutiere” nu este colegul lor.

Mai mult, pe parcursul anului trecut, el a comis trei abateri şi anume: depăşirea limitei de viteză, încălcarea regulilor de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor şi altor participanţi la trafic, precum şi nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI