VIDEO

Fostul cumnat al lui Proca ameninţă că se va sinucide dacă nu vor înceta persecuţiile în privinţa sa

Fostul cumnat al lui Proca ameninţă că se va sinucide dacă nu vor înceta persecuţiile în privinţa sa
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 17.01.2018 21:06
Fostul cumnat al lui Vitalie Proca ameninţă că se va sinucide dacă nu vor înceta persecuţiile în privinţa sa. Despre aceasta a anunţat mama lui David Davitean, care a declarat că a primit ieri o scrisoare de la fiul său, deţinut în Penitenciarul 13, în care tânărul spune că nu mai poate trăi în condiţiile şi presiunile la care este supus. 

Totodată, Venera Gasparean susţine că şeful Penitenciarului Nr. 13 ar fi fost vizitat de către şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, şi ar fi discutat despre fiul ei.

Mama lui David Davitean a mai declarat că fiul ei este deţinut în continuare în condiţii inumane, iar şeful închisorii îl provoacă în fiecare zi prin diferite metode. Nici de această dată echipa Jurnal TV nu a avut acces la Igor Pîntea, însă anterior purtătorul de cuvânt al Departamentului Instituţii Penitenciare a negat acuzaţiile aduse la adresa acestuia.

Ulterior, Venera Gasparean a mers la sediul Global Business Center, acolo îşi are biroul şeful PD, dar şi la sediul formaţiunii. Gasparean i-a cerut lui Plahotniuc să-l lase în pace pe fiul ei, însă oligarhul nu a reacţionat. Gheorghe Cavcaliuc nu a răspuns la telefon, însă acum două zile, un consilier a declarat că şeful său e în concediu. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI