„Am simţit şi aici la voi acest sentiment - dezamăgirea. Şapte ani la guvernare a fost o gaşcă din care nicio zi nu a lipsit Partidul Democrat. Au controlat cele mai importante instituţii, Banca Naţională, Centrul Naţional Anticorupţie, Procuratura Generală, Ministerul Economiei, Ministerul Transporturilor, sistemul judecătorec. Ei ne-au furat ţara şi noi trebuie să întoarcem dublu acea sumă. Nu ştiu daca mai există vreo ţară în care oamenii sunt prostiţi în aşa hal. Cine a adus ţara în această situaţie? Cei care au fost la guvernare. Ei au furat şi încearcă să spună că toţi sunt hoţi. Acesta este scopul lor şi pentru asta au introdus votul mixt. Special au făcut acest lucru ca să scape de responsabilitate. Ei ştiu că este pusă la bătaie libertatea lor, averile lor care trebuie să fie confiscate şi întoarse poporului”, a spus vicepreşedintele Platformei DA, Alexandru Slusari.
 
„Este un dezastru la nivelul întregii republici, iar cineva pur şi simplu îşi bate joc de aomenii noştri. Cum poţi să trăieşti în statul acesta când salariile şi pensile sunt sub minimum de existenţă. De unde are Dodon bani ca să facă concerte? De unde are Plahotniuc atâţia bani pe care îi bagă în firme de lobby? De la noi toţi. În toată lumea se fură, dar ca aici nicăieri. Cine a mai îndrăzint să fure din visteria statului un milliard? Şi ce face guvernarea astăzi? În loc să creeze locuri de muncă, ea ne învaţă cum să ne ducem în străinătate”, a punctat liderul Platformei DA, Andrei Năstase.
 
„Scopul hoţilor este de aface această ţară să depindă în totalitate de cheful lor: să nu avem tineri, să nu avem viitor, să nu avem oameni care să gândească, care să lupte pentru vitorul acestui stat”, a declarat secretarul general al formaţiunii, Chiril Moţpan.

Iar pentru a face o schimbare în ţară, oamenii au fost îndemnaţi să vină la prodestul de mâine, din faţa Parlamentului.

„Vă îndemn să veniţi mâine la protest, la ora 12:00, în faţa Parlamentului. Guvernarea tare se teme de noi, de poporul deşteptat. Să-i dăm jos pe hoţi împreună”, a spus Alexandru Slusari.