„Am văzut ştirea zguduitoare. În casa fratelui colegului nostru au tăbărât criminalii, au legat soţia, au batjocorit-o şi avut grijă să transmită un mesaj de intimidare pentru activistul nostru Andrei Magalu, care zilele trecute a fost trecut prin colimatorul linşajului mediatic de la holdingul lui Plahotniuc. A fost arătat ca contrabandist în condiţiile în care acest om are afaceri de ani de zile şi nu a încălcat niciodată legea. Chiar organele coercitive  au constat că acest om respectă legea şi este un întreprinzător corect. Iată că holdingul lui Plahotniuc a ţinut neapărat să-l linşeze. Nu a fost suficient acest lucru, dar au mai tăbărât şi asupra fratelui său, batjocorindu-i soţia” a declarat Andrei Năstase.

În aceste condiţii, Andrei Năstase a transmis şi un mesaj: „Noi nu ne temem, ne vom apăra pe noi şi pe cei care vor fi ţinta atacurilor acestui regim criminal. Luăm această campanie de denigrare ca o invitaţie la război. ei ne cheamă pe tărâmul lor banditesc, ei ne vor violenţi, ei vor ca noi să recurgem la aceleiaşi mijloace. Noi nu vom face acest lucru, vom rezista şi vom rămâne cei mai paşnici”.

Amintim că secretarul general al Platformei DA, Chiril Moţpan, a anunţat că în această noapte rudele activistului Andrei Magalu au fost intimidate şi atacate de mai multe persoane necunoscute. Astfel, soţia fratelui activistului Andrei Magalu a fost legată şi bătută, iar locuinţa a fost vandalizată.