Un avion de pe cursa Chişinău-Milano a făcut cale întoarsă din cauza unei defecţiuni tehnice

Un avion de pe cursa Chişinău-Milano a făcut cale întoarsă din cauza unei defecţiuni tehnice
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 29.08.2017 19:11
Un avion care efectua cursa Chişinău-Milano a făcut cale întoarsă după jumătate de oră de zbor. Potrivit reprezentanţilor companiei de stat "Air Moldova", care operează acest zbor, pilotul a luat hotărârea de a reveni la sol din cauza apariţiei unei defecţiuni tehnice la bord.

„La aeronava care urma să ajungă la Milano care decola de pe aeroportul din Chişinău s-a depistat o problemă la sistemul computerizat de bord. Respectiv, pilotul a luat decizia de a ateriza la sol pe aeroportul din Chişinău pentru siguranţa pasagerilor. Pasagerii se află în aeroport, dar aeronava trece controlul necesar. Acum căutăm o altă aeronavă cu care să decoleze pasagerii din Chişinău tot astăzi”, a spus Dumitru Niculiţă, purtător de cuvânt Air Moldova.

Purtătorul de cuvânt al companiei "Air Moldova" a mai spus că pasagerii se află în sala de aşteptare şi că în această seară urmează să plece cu un alt avion spre Italia.

O altă situaţie de acest gen a avut loc la sfârşitul lunii iulie a acestui an. Atunci, orarul zborurilor operate de "Air Moldova" a fost dat peste cap în urma anulării sau amânării unor curse.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI