„Bilete de speranţă” pentru familia Cuşnir, care a plecat acum şase ani în Canada // Cealaltă Basarabie

„Bilete de speranţă” pentru familia Cuşnir, care a plecat acum şase ani în Canada // Cealaltă Basarabie
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 30.06.2017 21:18
În continuare, vă invităm să aflaţi povestea familiei Cuşnir, care a plecat de şase ani în Canada. De această dată, în cadrul rubricii „Bilete de speranţă” a emisiunii "Cealaltă Basarabie", nu am asistat la o despăriţire, ci o la reîntregire a unei familii din nordul ţării.

În premieră, unchiul şi-a cunoscut nepoţii, sora şi-a întâlnit fratele, iar mama şi-a văzut soţul şi casa după opt luni. 

Acum 6 ani, Natalia a plecat împreună cu soţul ei în Canada, iar fiica ei Paula, avea doar doi ani. S-au aventurat împreună într-o provocare deloc uşoară, iar familia şi-a asumat să înceapă de la zero o viaţă nouă într-un alt colţ al lumii, dar şi despărţirea de aproximativ 5 ani de casă şi părinţi.

Cu cât mai mult se apropia momentul întâlnirii, Gheorghe resimţea emoţiile din ce în ce mai intens. Nu şi-a văzut mama de 8 luni, sora de un an, iar cu gemenii urma să se cunoască pentru prima dată.
Ca să-şi revadă apropiaţii, Natalia a zburat cu cei mici 21 ore... care trec cât 21 de zile atunci când abia aştepţi să ajungi. Aterizată la Chişinău, a putut răsufla în sfârşit uşurată.

După atâţia ani petrecuţi în Canada, "acasă" a devenit locul aflat la aproape opt mii de kilometri de Moldova.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI