„Noi doar vom relua un articol publicat la 18 iulie 2003 despre acest personaj. Aşa că îndemn cititorii să-l caute şi să-l citească pentru că este foarte interesant şi cred că merită atenţia publicului”, spune redactorul-şef adjunct al ziarului, Ilie Gulcă.

Un alt subiect abordat de Jurnal de Chişinău este scandalul diplomatic dintre Republica Moldova şi Rusia, izbucnit săptămâna aceasta. 

„Noi ne-am concentrat pe activitatea ataşatului militar al Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău. Ce a făcut acest ataşat militar, cu ce s-a ocupat el în Autonomia Găgăuzia, ce a făcut la Tiraspol”, a precizat redactorul-şef adjunct al Jurnal de Chişinău.

Tot în ediţia de mâine a ziarului Jurnal de Chişinău va apărea un interviu cu un tânăr moldovean care a reuşit să se afirme în viaţa publică din Italia. 

„Este vorba despre Andrei Cosoi de la Călăraşi, care candidează pentru o funcţie publică în oraşul Padova. Sunt pertinente observaţiile sale şi comparaţiile sale dintre viaţa din Republica Moldova şi cea din Italia”, a mai spus Ilie Gulcă.

Amănunte aflaţi în ediţia de mâine a săptămânalului, care poate fi găsit la chioşcurile din ţară.