„Ceea ce se întâmplă astăzi între cele două ambele maluri ale Prutului este scandalos. Guvernul impune legi care sunt împotriva populaţiei şi a oricărei înţelegeri logice. Nu am putut să mă alătur protestului din stradă, dar am protestat faţă de corupţie chiar din casa mea ”, afirmă Mariana.

Tânăra a avut un mesaj adresat demnitarilor de la Chişinău. „Unde vă este integritatea? Să ştiţi că, în ciuda numeroaselor încercări de a ne opri, vom protesta până când veţi realiza că trebuie să lucraţi pentru noi!”, a spus ea.

„Împreună suntem o forţă. Nu te speria. Nu fi leneş. Părinţii noştri au luptat pentru democraţie. E timpul nostru acum”, a conchis Mariana Plămădeală.

Precizăm că organizatorii protestelor de la Chişinău, membri ai societăţii civile, au anunţat că manifesta până deputaţii vor retrage proiectele de lege 60 şi 123, care prevăd introducerea sistemului de vot uninominal şi, respectiv, a celui mixt. Zilnic, la ora 17:00, sunt organizate flashmoburi, iar duminică va fi organizat un protest naţional.