E suficient să-l priveşti o dată ca să-l îndrăgeşti. Micuţul Rafael ştie să zâmbească, deşi suferinţa care îl apasă îl va marca întreaga viaţă. La doar 10 luni suferă de retinoblastom bilateral. Părinţii ar da orice să îl poată duce în Germania, acolo unde o operaţie i-ar putea salva viaţa.

Retinoblastom biateral sau "cancer la ochi" este diagnosticul medicilor care a căzut ca un fulger peste părinţi. Rafael este la un pas de a-şi pierde vederea, iar pe măsură ce timpul trece, viaţa îi este pusă în pericol.

Boala avansează pe zi ce trece, iar tumoarea s-ar putea extinde şi la creier, se atestă în raportul medical. Rafael ar putea fi salvat doar dacă va fi operat într-o clinică specializată de peste hotare. Tratamentul este însă prea costisitor.

Copilul este programat la investigaţii complexe la clinica universitară din Essen pentru ziua de doi iunie. Specialiştii de acolo au acceptat să-l programeze de urgenţă pe Rafael înainte ca părinţii să fi strâns toţi banii. Tocmai acum, când visurile lor sunt atât de aproape de a se împlini, Victoria şi Ion Dediu au mai mult ca oricând nevoie de ajutorul nostru. Au la dispoziţie mai puţin de două săptămâni. Cei care pot contribui financiar pentru ca familia Dediu să-şi salveze micuţul, pot face donaţii în contul afişat mai jos.

BC Victoria Bank S. A.
COD SWIFT VICBMD2X
Cont IBAN MD840VI225911705110837521
Beneficiar Dediu Victoria
C/F 2003012023623
TEL: 060 34 77 12