VIDEO

Şef de secţie de la Spitalul raional Orhei, acuzat că a lovit cu picioarele un medic; Bărbatul l-a agresat şi pe reporterul Jurnal TV

Şef de secţie de la Spitalul raional Orhei, acuzat că a lovit cu picioarele un medic; Bărbatul l-a agresat şi pe reporterul Jurnal TV
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 07.03.2017 18:02
Bătaie în sala de operaţii a Spitalului Raional Orhei. Un medic susţine că a fost lovit cu picioarele de către şeful Secţiei Chirurgie, Ion Şiman, chiar în timpul unei intervenţii. Totul s-a întâmplat în prezenţa asistentelor şi a medicului anestezist. Doctorul acuzat de violenţă l-a agresat şi pe reporterul Jurnal TV, care a încercat să ia o reacţie pentru învinuirile care i se aduc.

Valeriu Slutu, chirurg de mai bine de 30 de ani, povesteşte că şeful său, Ion Şiman, a dat buzna peste el chiar în timp ce opera o femeie. Şeful Secţiei Chirurgie ar fi fost deranjat că anume colegul său efectuează operaţia şi nu el. Martori la cele întâmplate au fost doctorul anestezist şi asistentele medicale care erau în sala de operaţii.

Ion Şiman l-a agresat şi pe reporterul Jurnal TV, care a încercat să discute cu el.

Directorul Spitalului Raional Orhei, Elena Palanciuc, a refuzat să comenteze incidentul din sala de operaţii, motivând că nu are probe, deocamdată, însă reprezentanţii Ministerului Sănătăţii îl condamnă.

Cazul este investigat şi de poliţia din Orhei, iar şeful Secţiei Chirurgie, Ion Şiman, ar putea să se aleagă cu un dosar penal. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI