FOTO

Şapte moldoveni, printre care un bebeluş, au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un gard în România

Şapte moldoveni, printre care un bebeluş, au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat într-un gard în România
Sursa: jurnal.md Foto: stiri.botosani.ro 07.03.2017 10:02
Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă pe drumul naţional Botoşani-Ştefăneşti din România. Un autoturism în care se aflau şapte moldoveni, printre care şi un copil de şase luni, s-a răsturnat şi s-a înfipt într-un gard, scrie stiri.botosani.ro.

Autoturismul se îndrepta dinspre Ştefăneşti spre Botoşani. „La intrare în localitatea Guranda, într-o succesiune de curbe şi într-o zonă cu vizibilitate extrem de redusă din cauza ceţii, şoferul pierde controlul volanului, maşina sare peste un şanţ, se rostogoleşte şi se opreşte într-un gard”, notează sursa.

Mai mulţi localnici au sărit în ajutorul celor din autoturism şi au sunat la 112. „Era ceaţă foarte mare nu se vedea nimic. Am sărit să îi ajutăm, era şi un copil de şase luni în maşină”, a spus unul dintre localnici. 

O femeie a suferit o plaga la cap, un bărbat a fost diagnosticat cu traumatism la umăr, iar o altă femeie a suferit un traumatism de şold. La spital a ajuns şi copilul de câteva luni. Toţi pasagerii erau din Bălţi. 

Poliţişti au deschis o anchetă şi au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele şoferului. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI