Datele de audienţă prezentate de operatorul Starnet arată că, la ora 14, atunci când Jurnal TV a reapărut în casele locuitorilor Republicii Moldova cu o ediţie specială a emisiunii „Cabinetul din Umbră”, peste 21 la sută dintre telespectatori urmăreau anume postul nostru de televiziune. Este vorba despre un indicator care reflectă audienţa pe ţară şi care pe parcursul emisiunii n-a fost depăşit de nicio altă televiziune.

Au urmat emisiunile „Acasă devreme” şi „Veranda", care au atins un rating de până la 18,4 la sută. Ulterior, jurnalul de ştiri de la ora 19 a fost din nou lider pe ţară şi a atras privirile a 22 la sută dintre telespectatori la nivel naţional.

Cu mult interes a fost urmărită şi „Ora Expertizei”, moderată de Dumitru Mişin, însă, recordul zilei a fost atins de emisiunea „Ora de Ras”. Constantin Cheianu şi Anatol Durbală au ţinut în faţa micilor ecrane peste 26 la sută dintre telespectatorii ţării, fiind lideri la nivel naţional. Dacă ar fi să vorbim doar despre municipiul Chişinău, atunci cifrele de audienţă sunt şi mai mari.

Aceleaşi date arată că Jurnal TV are un singur concurent atunci când luptă pentru primul loc în preferinţele telespectatorilor. Este vorba despre postul de televiziune Prime, al oligarhului Vladimir Plahotniuc, care retransmite şi emisiuni ruseşti. În diferite intervale de timp, cele două posturi TV împart poziţia de lider al audienţelor.

Relansarea Jurnal TV a fost urmărită cu mare interes şi pe internet. Fluxul live de pe pagina de Facebook a televiziunii a fost urmărit ieri de peste 122 de mii de oameni.