VIDEO

A mai rămas o zi până la lansarea proiectului „Cealaltă Basarabie”; Emisiunea este dedicată cetăţenilor RM stabiliţi în străinătate

A mai rămas o zi până la lansarea proiectului „Cealaltă Basarabie”; Emisiunea este dedicată cetăţenilor RM stabiliţi în străinătate
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 29.03.2017 20:00
A mai rămas o zi până la lansarea proiectului „Cealaltă Basarabie”. Noua emisiune marca Jurnal Trust Media este dedicată cetăţenilor Republicii Moldova stabiliţi în străinătate. Realizatorul talk-show-ului, Val Butnaru, spune că reprezentanţii diasporei vor putea să-şi spună păsul în direct la TV, dar şi la radio.

„Peste hotarele Republicii Moldova se află peste un milion de conaţionali de-ai noştri. Dialogul cu ei a existat până acum, dar a fost unul sporadic, neorganizat, lipsit de consecvenţă. Ceea ce îmi propun eu şi echipa din acest proiect este să asigurăm un dialog continuu, consistent, în interesul tuturor. Eu sper că în urma acestei comunicări, care va fi de lungă durată, să ne alegem cu idei foarte preţioase, care ne vor răspunde poate la unele întrebări privind viitorul nostru”,  a declarat Val Butnaru.

Proiectul va fi lansat în cadrul „Cabinetului din Umbră” şi va începe la ora 21:30. Timp de o oră, în fiecare joi, Val Butnaru va discuta telefonic, prin Skype sau va citi mesajele concetăţenilor noştri aflaţi peste hotare.

A fost lansată şi pagina pe Facebook "Cealaltă Basarabie", unde oamenii din diasporă vor putea să scrie comentarii şi să adreseze întrebări. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI