Constantin Cheianu şi Anatol Durbală spun că deşi până la spectacolul „ORA DE RAS - 7” a rămas doar o săptămână, se mai fac modificări în scenariu. Sursa lor de inspiraţie sunt cele mai recente evenimente care s-au produs pe scena politică a Republicii Moldova.

„Mai avem. La noi lucrul nu se împarte în etape, în numărul de zile, ci şi în evenimentele politice care se întâmplă. Tot apar replici noi, tot se întâmplă ceva pe scena noastră politică. De exemplu: cei 14 deputaţi recent plecaţi. Deja au intervenit schimbări în texte şi din punctul acesta de vedere lucrurile se vor încheia abia la finele săptămânii viitoare, dar suntem în plin lucru”, povesteşte Anatol Durbală.

„Aşteptăm politicienii noştri să nu ne dezamăgească, să ne ofere şi săptămâna aceasta prilej să-i ironizăm la spectacolul de pe 20. Ceea ce avem în programul nostru deja vrem să cizelăm, să aducem la o condiţie foarte bună, dar avem de lucrat cu actori de foarte bună calitate, profesionişti şi credem că luni, la ora 17:00, ora primului spectacol, totul va fi perfect”, susţine Constantin Cheianu.

„Cei care vin la concert să se încalţe comod, să se îmbrace un pic mai lărguţ ca să încapă aer în burţi, să poată râde comod şi îi asigurăm că nu-i vom dezamăgi cum nu i-am dezamăgit şi în alte cazuri când am făcut asemenea concerte”, a adăugat Anatol Durbală.

Alături de Constantin Cheianu şi Anatol Durbală, în cadrul spectacolului „ORA DE RAS - 7”, care va avea loc pe 20 martie, la Teatrul „Satiricus”, vor mai evolua actorii Petru Gaibu, Diana Decuseară-Onică, Dan Melnic, Petru Oistric şi Irena Boclincă. Show-ul va putea fi urmărit şi la Jurnal TV pe 26 martie.