Update

Punctele de trecere Soroca, Cosăuţi şi Vasilcău, închise din cauza podurilor de gheaţă

Punctele de trecere Soroca, Cosăuţi şi Vasilcău, închise din cauza podurilor de gheaţă
Sursa: jurnal.md Foto: border.gov.md 08.02.2017 09:26
13:58
Update

A fost reluat traficul de mărfuri prin postul vamal Tudora

Traficul de mărfuri a fost reluat prin postul vamal Tudora, după ce autorităţile ucrainene au reuşit conectarea postului vamal Starocazacie (Ucraina) la surse alternative de alimentare cu energie electrică.

13:23
Update

A fost închis postul vamal de tip debarcader Molovata

Activitatea a fost întreruptă şi la postul vamal de tip debarcader Molovata, nefiind posibilă deplasarea aeroglisorului din cauza gheţii formate pe râul Nistru, anunţă reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

12:49
Update

Postul vamal intern de control Rezina-pod şi-a reluat activitatea

Postul vamal intern de control Rezina-pod funcţionează în regim normal, după ce au fost deszăpezite căile de acces pe ambele părţi ale frontierei.

Din cauza formării podurilor de gheaţă peste râul Nistru, punctul de trecere de tip debarcader Soroca (cu statut local şi interstatal) şi-a sistat activitatea. Anunţul a fost făcut de reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Totodată,  nu sunt funcţionale nici punctele de trecere Cosăuţi şi Vasilcău.

În legătură cu lipsa curentului electric în postul  vamal Starocazacie (Ucraina) nu este autorizată traversarea frontierei pentru transportul de mărfuri prin postul vamal Tudora.

De asemnea, poliţiştii de frontieră anunţă că din cauza traseelor înzăpezite sunt  consemnate restricţii de circulaţie şi prin postul vamal intern de control Rezina-pod.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI