Fostul şef al pretinsului comitet vamal de la Tiraspol ar fi fost răpit de necunoscuţi care purtau uniforme ale poliţiştilor din RM

Fostul şef al pretinsului comitet vamal de la Tiraspol ar fi fost răpit de necunoscuţi care purtau uniforme ale poliţiştilor din RM
Sursa: jurnal.md Foto: http://bendery-ga.org 18.02.2017 17:01
Fostul şef al pretinsului comitet vamal din regiunea transnistreană, Iuri Ghervaziuk, ar fi fost răpit de persoane necunoscute care purtau uniforme ale poliţiştilor din Republica Moldova, potrivit 1news.md.

S-ar fi întâmplat acum două zile în raionul Anenii Noi. Potrivit unui martor care a solicitat anonimatul, maşina lui Ghervaziuk ar fi fost stopată de indivizi îmbrăcaţi în uniforme de poliţist. 

Aceştia l-ar fi lovit, l-au aruncat în portbagajul unei maşini, apoi au plecat spre regiunea transnistreană.

Potrivit sursei citate, răpirea fostului funcţionar de la Tiraspol ar putea avea legătură cu faptul că anul trecut Ghervaziuk a făcut dezvăluiri despre despre evaziunea fiscală a companiei Sheriff.

Fiind încă la conducerea pretinsului comitet vamal din regiunea transnistreană, acesta ar fi acuzat conducerea companiei că nu a plătit taxe şi accize în valoare de 1 miliard de dolari în bugetul local.

Ministerul de Interne de la Chişinău nu a comentat deocamdată aceste informaţii.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI