Update

Focuri de armă la Stăuceni: Un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat mortal

Focuri de armă la Stăuceni: Un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat mortal
Sursa: jurnal.md Foto: protv.md 17.02.2017 16:46
20:09
Update

Detalii despre cazul de la Stăuceni, unde a fost împuşcat mortal un bărbat şi răniţi alţii doi: 13 indivizi, printre care şi victimele, ar fi năvălit într-un magazin

Informaţii noi despre incidentul tragic din această seară, la Stăuceni, în urma căruia un bărbat de 35 de ani a decedat, fiind împuşcat mortal. Pe lângă victima care şi-a pierdut viaţa, alţi doi bărbaţi au fost răniţi cu focuri de armă şi acum se află în stare gravă la spital.

Potrivit informaţiilor oferite de procurori în cadrul unui briefing, totul s-a întâmplat într-un magazin cu materiale de construcţii. Reprezentanţii PG spun că 13 indivizi, printre care şi cei trei bărbaţi împuşcaţi, au dat buzna în magazin. Aceştia ar fi început să deterioreze bunurile din încăpere şi i-ar fi agresat pe angajaţi. Drept reacţie, proprietarul magazinului a scos o armă pe care o deţinea legal şi a tras mai multe focuri. 

Unul dintre atacatori a fost găsit mort lângă o benzinărie din apropiere. Potrivit procurorului Igor Popa, bărbatul a fost aruncat acolo din maşina indivizilor cu care venise. Mai târziu, la spital s-au adresat alţi doi dintre atacatori, fiind în stare gravă.

Atât bărbatul care a murit, cât şi cei doi răniţi au antecedente penale. Până la acest moment se cunoaşte identitatea a patru persoane dintre cele 13. 

Procurorii au deschis două cauze penale: una pentru omor şi alta pentru huliganism.

Un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat mortal de proprietarul unui service auto din Stăuceni.

Ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Adrian Jovmir, a declarat, pentru Jurnal.md, că victima se afla împreună cu nişte prieteni la service şi că, la un moment dat, s-au luat la ceartă cu proprietarul, un bărbat de 36 de ani. Cel din urmă a scos o armă pe care o deţinea legal şi a tras mai multe focuri.

Tinerii au fugit la o benzinărie din apropiere, însă unul a fost împuşcat.

Deocamdată nu se cunoaşte din ce cauză oamenii s-au luat la harţă.

Forţele de ordine urmează să stabilească toate circumstanţele omorului. Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI