VIDEO

Competiţia brazilor: Pavel Filip s-a lăudat cu târgul de Crăciun care va fi deschis pe strada 31 August 1989

Competiţia brazilor: Pavel Filip s-a lăudat cu târgul de Crăciun care va fi deschis pe strada 31 August 1989
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 07.12.2017 21:48
Se pare că dincolo de valoarea lor simbolică şi spirituală, sărbătorile de iarnă sunt şi un motiv de competiţie între autorităţi. Pavel Filip s-a lăudat azi că pe strada 31 August 1989 va fi instalat cel mai mare patinoar din ţară, dar şi un carusel impunător. Premierul, care deşi vorbeşte despre unitate, nu a ezitat să aducă în centrul capitalei încă un pom de Crăciun, în afară de bradul Primăriei din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

După ce i-a asigurat pe jurnalişti că fiecare îşi va primi cadoul de la Moş Crăciun, premierul a vorbit la superlativ despre târgul de Crăciun care va fi organizat pe strada 31 August.

Pavel Filip vorbeşte despre unitate în condiţiile în care a optat pentru propriul pom de Crăciun, pe lângă cel din Piaţa Marii Adunări Naţionale, inaugurat de Primărie. Astfel, pentru prima dată, în centrul capitalei vor fi doi pomi de Crăciun. Cel al executivului a fost dăruit de Guvernul României, menţionează premierul. Astfel, locuitorii şi oaspeţii capitalei vor trebui să aleagă unde să sărbătorească: la bradul Primăriei sau al Guvernului.

Precizăm că reprezentanţii executivului au spus anterior că alocă opt milioane de lei pentru desfăşurarea acestor evenimente, iar Primăria - un milion de lei. 

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI