VIDEO

Artistul de circ Igor Stînca a cucerit publicul din toată lumea // „Bilete de speranţă”

Artistul de circ Igor Stînca a cucerit publicul din toată lumea // „Bilete de speranţă”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 06.12.2017 21:52
Artistul de circ Igor Stînca este unul dintre moldovenii de care ţara de baştină poate fi mândră. Este omul care a cucerit publicul din toată lumea şi a obţinut mai multe premii internaţionale. Spune că s-a obişnuit deja să fie cu valiza pregătită şi să locuiască la mii de kilometri distanţă de cei dragi, iar tricolorul îi este alături mereu. Urmăriţi în continuare un reportaj semnat de către colega noastră, realizatoarea emisiunii "Cealaltă Basarabie", Leanca Griţcan. 

Prestaţia artiştilor a fost remarcată, iar ofertele au început să curgă de la o mulţime de agenţii de circ. Aşa au ajuns să aibă spectacole în toate colţurile lumii, de unde reveneau cu premii.

Mai mult se află în străinătate decât în Republica Moldova. Asta este viaţa unui circar şi cei care vor să facă parte din această lume trebuie să-şi asume nişte riscuri. 

Ne-a asigurat că oriunde ar merge, se întâlneşte cu o mulţime de moldoveni care, la fel, fac parte din lumea circului.

Chiar dacă a călătorit în aproape toată lumea, Igor Stînca are un vis pentru care este pregătit să muncească şi să-şi depăşească limitele. 

Întreaga poveste de viaţă a lui Igor Stînca o puteţi afla accesând rubrica "Cealaltă Basarabie" de pe site-ul jurnaltv.md sau pagina de Facebook a emisiunii. 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI