VIDEO

Noi detalii în cazul adolescentului de 17 ani, găsit mort într-o pădure din Teleneşti; Acuzatorii de stat au pornit o cauză penală pentru omor intenţionat

Noi detalii în cazul adolescentului de 17 ani, găsit mort într-o pădure din Teleneşti; Acuzatorii de stat au pornit o cauză penală pentru omor intenţionat
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 26.12.2017 19:56
În timp ce poliţiştii de la Teleneşti susţin în continuare că adolescentul de 17 ani, care a dispărut la începutul lunii şi a fost găsit strangulat într-o pădure la peste 30 de kilometri de satul de baştină, s-ar fi sinucis, procurorii şi localnicii spun altceva. Acuzatorii de stat afirmă că au pornit o cauză penală pentru omor intenţionat. Şi unii săteni cred că băiatul ar fi fost ucis.

Aceeaşi versiune o are şi medicul legist. Potrivit lui, băiatul era mort încă de la începutul lunii.

Pe de altă parte, şeful Procuraturii raionului Teleneşti a declarat pentru Jurnal TV că a fost deschisă o cauză penală pentru omor intenţionat încă înainte de găsirea corpului neînsufleţit al băiatului. Asta pentru că există o bănuială rezonabilă că adolescentul putea fi victima unei crime, deoarece nu a spus nimănui că are de gând să plece de acasă şi a întrerupt orice contact cu apropiaţii săi, a mai spus procurorul din Teleneşti. Nici sătenilor nu le vine să creadă că tânărul s-a sinucis.

Băiatul de 17 ani locuia de unul singur. Mama şi fratele mai mare erau plecaţi la muncă în străinătate. Poliţia spune că acest lucru ar putea fi o cauză a suicidului. Ipoteză luată în calcul şi de unii psihologi.

Tânărul a fost găsit mort sâmbătă dimineaţă de către pădurarul din satul Hirişeni, raionul Teleneşti.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI