VIDEO

La ultima şedinţă din acest an, primarul interimar a citat zicale şi a încercat să numere gropile de pe o stradă

La ultima şedinţă din acest an, primarul interimar a citat zicale şi a încercat să numere gropile de pe o stradă
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 26.12.2017 20:14
La ultima şedinţă din acest an a Primăriei capitalei, edilul interimar a citat zicale şi a încercat să numere gropile de pe o stradă. În maniera-i specifică, Silvia Radu le-a cerut subalternilor soluţii urgente pentru problemele din municipiu. Una, însă, cu siguranţă, va rămâne pe lista celor nerezolvate în acest an. Este vorba despre crengile rupte după ninsorile abundente din luna aprilie.

După această judecată de valoare despre sărbătorile de iarnă, Silvia Radu a dat asigurări că va reacţiona la orice solicitare a locuitorilor capitalei. Primarul interimar nu a ezitat să reamintească problema calităţii drumurilor din oraş şi chiar a numărat gropile, ce-i drept de pe o singură stradă şi cu aproximaţie.

Şi dacă tot a fost o şedinţă de bilanţ, responsabilii au fost întrebaţi de ce încă nu au fost adunate toate crengile rupte după intemperia din această primăvară. Răspunsul nu a fost deloc îmbucurător.

Şeful de la Spaţii Verzi a avut şi o scuză: lucrările decurg anevoios din cauza lipsei de muncitori. Menţionăm că ninsoarea abundentă din luna aprilie a doborât peste o mie de copaci în capitală. Crengile au fost depozitate pe mai multe platforme, unde ulterior au izbucnit câteva incendii.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI