VIDEO

Mai mulţi locuitori ai capitalei îndură frig în locuinţe

Mai mulţi locuitori ai capitalei îndură frig în locuinţe
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 11.12.2017 19:20
Mai mulţi locuitori ai capitalei acuză autorităţile de neglijenţă, întrucât spun că sunt nevoiţi să îndure frigul din locuinţe. În mai puţin de o săptămână, căldura a fost sistată de nenumărate ori din cauza lucrărilor la o conductă afectată de o scurgere mare de apă caldă. Alţii însă se plâng că au rămas fără apă caldă timp de cinci zile după ce săptămâna trecută o ţeavă s-a spart în sectorul Ciocana.

În acest context, la şedinţa operativă de astăzi, primarul interimar a făcut nişte precizări despre cum ar trebui să fie asfaltate străzile din capitală. Nici pomină însă de soluţionarea problemei.

Prezent în sală, directorul Societăţii Termoelectrica, Veaceslav Ene, a menţionat că nu asfaltul e de vină, iar problema a apărut de la sine.

Potrivit reprezentanţilor Termoelectrica, mâine, 12 decembrie, începând cu ora 1:00 până la ora 16:00, va fi sistată livrarea energiei termice pentru consumatorii de pe străzile Munceşti, Burebista, Sarmizegetusa, în perimetrul străzilor Cuza Vodă, Grădina Botanică, Valea Crucii, Grenoble şi Independenţei. 


 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI