VIDEO

Incident şocant pe strada Bulgară: O persoană stă la pământ, i se pun cătuşele şi este băgată cu forţa într-o maşină de persoane în civil

Incident şocant pe strada Bulgară: O persoană stă la pământ, i se pun cătuşele şi este băgată cu forţa într-o maşină de persoane în civil
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 01.12.2017 09:33
Un caz şocant a fost surprins în această dimineaţă, chiar în centrul captialei. În nişte imagini care ne-au fost trimise pe adresa redacţiei se vede cum o persoană stă la pământ, iar alături două maşini şi mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în civil.

La un moment dat, unul dintre ei deschide portbagajul, de unde ia o pereche de cătuşe şi i le pune persoanei care stă nemişcată la pământ. După aceasta, persoana este luată de jos şi împinsă în altă maşină.

Potrivit martorului care ne-a trimis imaginile, totul s-a întâmplat la ora 7:19. Mai mult, autorul imaginilor susţine că victima a fost lovită de o maşină cu puţin timp înainte.

„Azi dimineaţa, pe strada 31 august colţ cu Bulgară (în zona cuibului lui Plaha) a avut loc un incident care seamăna mai mult cu o reglare de conturi in stil banditesc decât cu o reţinere ca în filme. O persoană a fost accidentată de o maşină, apoi a fost lăsată să zacă preţ de câteva secunde pe carosabil, ca apoi să îi fie verificat pulsul, aplicate cătuşe şi urcată într-o maşină. De remarcat că toate persoanele implicate erau îmbrăcate în civil, cât şi maşinile din care au coborât”, scrie martorul.

Contactată de Jurnal.md, ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Investigaţie, Diana Sochircă, a declarat că reţinerea a fost efectuată de angajaţii INI şi că în această dimineaţă au fost reţinute trei persoane, pentru şantaj şi escrocherie. Sochircă a mai spus că, anterior, indivizii au fost judecaţi.

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI