Responsabilii de la Primărie au încheiat un contract de transportarea a pomului, însă nu cunosc deocamdată cheltuielile care urmează a fi suportate. Primarul interimar, Silvia Radu declară că vom avea brad, ce-i drept nu ştie însă când. 

Dacă iniţial pomul de Crăciun urma să fie adus cu trenul din Ucraina. Astăzi, şeful întreprinderii Căi Ferate declară că bradul vine la Chişinău cu un autocamion.

Întrebat despre cheltuielile de transport, purtătorul de cuvânt al Primăriei a declarat că nu cunoaşte nimic, în afară de preţul de 15 mii de lei pentru procurarea molidului. Cât vor costa decoraţiunile, la fel, nu se ştie.

Anterior primarul suspendat, Dorin Chritoacă declara că cheltuielile pentru procurarea, transportul dar şi pentru împodobirea bradului sunt mult mai mari decât cele declarate de autorităţi.

Menţionăm că bradul din acest an va fi adus din regiunea Bukovel, Ucraina, şi va avea 29 de metri înălţime. Acesta va fi decorat cu două mii de globuri procurate din Germania. În acest an, în premieră conducerea Societăţii pe Acţiuni Apă- Canal Chişinău şi Moldova Gaz au decis să decoreze sediile cu mii de luminiţe led. De unde au fost procurtae ghirlandele şi cât au costat, responsabilii au refuzat, însă să declare.