VIDEO

Citiţi mâine în „Jurnal de Chişinău”

Citiţi mâine în „Jurnal de Chişinău”
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 30.11.2017 20:32
„Jurnal de Chişinău” lansează campania de Crăciun „Fii mai bun!”. Prima instituţie care va beneficia de ajutor în noul an va fi Centrul pentru Copii şi Tineri cu Dizabilităţi „Nicuşor” din Grătieşti, unde sunt trataţi gratis zeci de micuţi cu probleme grave de sănătate. Graţie unor oameni cu suflet mare, care şi-au adus contribuţia, instituţia îşi continuă activitatea, iar beneficiarii au parte de condiţii bune de tratare şi şedere.

Tot în ediţia de mâine a ziarului „Jurnal de Chişinău” citiţi un articol despre cele patru protocoale semnate la Tighina, ce vizează şcolile cu predare în limba română din stânga Nistrului, dar şi pe proprietarii terenurilor agricole. Documentele sunt tratate cu scepticism de către directorii instituţiilor de învăţământ din regiune.

Ce spun însă proprietarii de terenuri din raionul Dubăsari, cărora administraţia separatistă de la Tiraspol le-a interzis accesul la loturile agricole, citiţi în ediţia de mâine a „Jurnalului de Chişinău”. Ziarul poate fi cumpărat din toate chioşcurile din ţară. 


 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI