Carnea de porc, fără oase, costă la piaţă cel puţin 80 de lei kilogramul, ca şi sâptămâna trecută. Cu cel puţin 70 de lei poate fi cumpărat un kilogram de carne de vită, la fel preţul rămâne neschimbat.

Roşiile pot fi cumpărate cu cel puţin 25 de lei kilogramul, ca şi săptămâna trecută. Şi castreveţii costă 25 de lei. Nu a suferit schimbări nici preţul ardeilor, care se vând în continuare cu 15 lei kilogramul. Şi vinetele au rămas la preţul vechi de 15 lei kilogramul, scrie IPN.

Preţul unui kilogram de gogoşari porneşte de la 25 de lei. Cartofii şi ceapa costă 6 lei kilogramul, rămânind la preţul vechi. Varza se vinde cu 4 lei kilogramul. Legătura de ceapă şi de mărar costă 4 lei, cea de pătrunjel –  3 lei. Ciupercile pornesc de la 28 lei/kg.

Prunele pot fi cumpărate la preţul de acum două săptămâni – 12 lei kilogramul. Strugurii se vând în medie cu 10 lei. Preţul unui kilogram de mere porneşte de la 8 lei, iar al perelor este de 12 lei.