Omorul adolescentei de la Străşeni: Principalul suspect refuză să colaboreze cu ancheta; Doi bănuiţi şi-au recunoscut vinovăţia

Omorul adolescentei de la Străşeni: Principalul suspect refuză să colaboreze cu ancheta; Doi bănuiţi şi-au recunoscut vinovăţia
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 21.01.2017 14:37
Doi dintre minorii care au comis omorul adolescentei de 14 ani de la Străşeni şi-au recunoscut vinovăţia, iar la momentul de faţă se află în arest preventiv la Penitenciarul 13. Cel de-al treilea este în arest la domiciu.

Totodată, adolescentul de 17 ani, care a fost extrădat din Ungaria după ce a fugit, refuză să colaboreze cu ancheta. 

„Doi dintre suspecţi şi-au recunoscut vina. Vlad Vitalie refuză să colaboreze cu ancheta”, a spus procurorul raionului Străşeni, Alexandru Raţă, pentru Unimedia.

Procurorul a declarat că, deoarece sunt minori, cei trei adolescenţi învinuiţi de omorul Cristinei Parhomenco riscă maximum până la 12,6 ani de închisoare.

Amintim că fata de 14 ani a fost găsită moartă în centrul oraşului Străşeni la cinci zile de la dispăriţie. Suspectaţi de crimă sunt patru prieteni de-ai victimei, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani.

În urma crimei terifiante, şeful IP Străşeni a fost suspendat. Temporar, fără serviciu au rămas şeful Secţiei ordine publică, şeful Serviciului poliţiei criminale şi ofiţerul de sector, responsabili de documentarea acestui caz.

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI