„Susţinem Jurnal TV”: Sute de telespectatori organizează astăzi un nou flashmob de solidaritate cu angajaţii postului de televiziune

„Susţinem Jurnal TV”: Sute de telespectatori organizează astăzi un nou flashmob de solidaritate cu angajaţii postului de televiziune
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 15.01.2017 09:20
Sute de telespectatori ai Jurnal TV, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile şi-au anunţat intenţia de a organiza astăzi un nou flashmob de susţinere. Asta după ce postul de televiziune a fost ţinta mai multor atacuri, ultimul fiind evacuarea din sediul în care trustul activează de la bun început.

Telespectatorii Jurnal TV s-au mobilizat pe o reţea de socializare. Ei au anunţat că astăzi, la ora 12.00, se vor aduna în faţa sediului.

Precizăm că vineri mai mulţi oameni au venit la sediul postului de televiziune pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de angajaţii Jurnal TV.

Cu pancarte în mâini, oamenii au cerut încetarea atacurilor asupra libertăţii presei şi au declarat că Jurnal TV este unica sursă de informare din ţară în care mai au încredere.

Amintim că ncepând de luni, 16 ianuarie, Jurnal TV va avea o nouă grilă de emisie. Asta deoarece proprietarul centrului de business SkyTower, unde îşi desfăşoară activitatea postul nostru de televiziune, a hotărât să rezilieze unilateral şi necondiţionat contractul de locaţiune şi a obligat Jurnal TV să părăsească sediul.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP