Telespectatoarea face un apel către toţi cetăţenii Republicii Moldova, din ţară şi de peste hotare, să se solidarizeze: „Dacă într-adevăr suntem patrioţi şi vrem să avem o ţară a noastră, în care să dorim cu toţii să ne ducem traiul alături de familiile dragi, atunci nu putem fi INDIFERENŢI faţă de starea de lucruri din domeniul presei libere şi independente!”

Jurnal TV este unica televiziune care are ştiri complete şi echidistante despre tot se întâmplă zilnic în Republică. Dacă nu ar fi fost Jurnal TV, nu aţi fi ştiut de toate hoţiile, jafurile, abuzurile comise de regimul criminal antipopular, care-şi doreşte să ne lase în întunericul minciunii! Nu voi descrie aici meritele Jurnal TV, fiindcă le cunoaştem cu toţii, dar voi insista să afirm că fără Jurnal TV lumina din Republica Moldova va fi stinsă definitiv”, scrie femeia de afaceri pe pagina sa de Facebook.

Aliona Mandati propune să fie constituit un grup de iniţiativă din partea telespectatorilor, unde se vor întreprinde toate acţiunile necesare pentru continuarea celui mai important proiect de televiziune din ţară. „În acest sens, îmi asum responsabilitatea să fiu una dintre persoanele de contact ale grupului de iniţiativă al telespectatorilor în vederea soluţionării acestei majore probleme pentru noi, cetăţenii acestei Ţări! Jurnal TV, suntem alături de tine şi la bine şi la greu!”, a conchis telespectatoarea.