Update

Mai multe posturi vamale şi puncte de trecere a frontierei, blocate din cauza intemperiei

Mai multe posturi vamale şi puncte de trecere a frontierei, blocate din cauza intemperiei
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 11.01.2017 09:31
18:35
Update

Activitatea punctelor de trecere Palanca şi Săiţi a fost reluată

Prin punctul de trecere Tudora a fost reluat traficul mijloacelor de transport de mare tonaj. La fel, au fost ridicate restricţiile de trecere a frontierei prin punctele de trecere Palanca şi Săiţi, care activează în regim normal.
 

11:36
Update

Postul vamal Palanca, închis şi pentru transportul de pasageri

Traversarea postului vamal Palanca este restricţionată şi pentru transportul de pasageri, asta după ce iniţial era închis doar pentru transportul de mare tonaj.

10:32
Update

Patru posturi vamale, blocate din cauza traseelor înzăpezite din Ucraina

Din cauza traseelor înzăpezite de pe teritoriul ucrainean, a fost restricţionată circulaţia prin mai multe posturi vamale moldoveneşti. Este vorba despre posturile Săiţi, Ceadâr-Lunga 1, Ceadâr-Lunga 2 şi Basarabeasca.

Mai multe posturi vamale şi puncte de trecere a frontierei sunt blocate din cauza intemperiilor. Este vorba despre posturile vamale Giurgiuleşti-Reni, Cişmichioi, Vulcăneşti, Cairaclia, Mirnoe, dar şi punctele de trecere de tip debarcader Soroca, Cosăuţi şi Vasilcău din cauza gheţii de pe Nistru.

La posturile Tudora şi Palanca nu este admis transportul de mare tonaj.

Codul galben de ninsori puternice rămâne în vigoare. Avertizarea meteorologică este valabilă pentru centrul şi sudul ţării, dar şi pentru unele raioane din nord.

Potrivit meteorologilor, astăzi se prevăd ninsori puternice, iar noul strat de zăpadă va fi de 5-10 cm. Meteorologii mai anunţă că, izolat, se vor forma troiene. 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP