VIDEO

Taximetrist în rol de moaşă: O femeie din Ungheni a dat naştere unei fetiţe chiar într-un taxi

Taximetrist în rol de moaşă: O femeie din Ungheni a dat naştere unei fetiţe chiar într-un taxi
Sursa: jurnal.md Foto: livignotaxi.it 10.01.2017 19:20
Un taximetrist din Ungheni a trăit o experienţă de neuitat. A asistat o femeie la naştere pentru că acesteia i-a venit sorocul chiar în maşina lui. Portalul Unghiul.md scrie că s-a întâmplat în această dimineaţă, iar tânăra mămică şi fetiţa ei nou-născută sunt sănătoase şi se află acum la Institutul Mamei şi Copilului din capitală.

Taximetristul, care are 32 de ani şi este tatăl a patru copii, a povestit emoţionat că nimic nu prevestea faptul că în această dimineaţă avea să se întâmple o minune. A fost chemat de o femeie din oraşul Ungheni, iar pasagera a anunţat destinaţia: Chişinău. Şoferul s-a urnit din loc.

„Când am ieşit pe traseul Chişinău-Leuşeni, doamna a spus că o apucă durerile. Am sunat la salvare. Salvarea mi-a spus că ne iese întâmpinare. Pe drum a apucat-o naşterea. Am ajutat-o să lege buricul la copil. La mine prima fată când s-a născut, eu am asistat la naştere”, a spus taximetristul.

Menţionăm că, zilele trecute, o altă femeie însărcinată din Taraclia a fost dusă pe braţe de salvatori la spitalul raional, pentru că nicio ambulanţă nu putea ajunge în localitatea ei de baştină, drumul fiind înzăpezit. 

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP