Andrei a venit în vacanţă la părinţii săi care locuiesc în Moldova. De îndată ce a intrat în ţară şi-a cumpărat o cartelă SIM temporară, una însă de pe care a expediat parola zilei şi care avea să-i aducă noroc.

Câştigul a fost mai mult decât binevenit în bugetul familiei. Suma de 10 mii de lei o va dărui fiului său care îşi face studiile în Germania. 

Aurelia Sandu, a doua câştigătoare a Concursului Priveşti şi Câştigi e originară din Edineţ. După mai multe încercări, nu şi-a pierdut speranţa şi a continuat să fie un participant activ în cursa pentru cei 10 mii de lei. 

A venit apelul pe neaşteptate de la dumneavoastră, chiar mă gândeam cine mă sună pentru că eram cu căştile în urechi şi nu puteam să scot telefonul la moment

Aurelia e convinsă că banii câştigaţi uşor, se cheltuiesc la fel de repede. Nu va face economii, iar toată suma va ajunge în forme diferite la persoanele apropiate.

Ca să câştigaţi 10 mii de lei, fiţi cu ochii pe Jurnal TV, prindeţi parola zilei şi expediaţi-o la numerele scurte 5055 sau 5050.