Pentru ca Victoriţa să beneficieze de tot tratamentul corespunzător însă, mai are nevoie de trei mii de euro, bani de care familia nu dispune şi face apel, din nou, la generozitatea oamenilor, pentru a o ajuta să finalizeze tratamentul. 

Victoriţa are 9 ani. Deşi pare perfect sănătoasă, s-a născut cu o malformaţie gravă numită extrofie de vezică. Este o patologie intrauterină dezastruoasă caracterizată prin vezica urinară aflată nu în interior, ci în afară, pe abdomen - o imagine de nedescris.

A stat mai mult prin spitale, printre ace, bisturie, halate albe şi miros de dezinfectant, toate însoţite de dureri cumplite. Cu toate acestea, Victoriţei îi place mult să picteze şi să cânte la pian. De aceea, părinţii au înscris-o la liceul "Nicolae Sulac" din capitală, profilul arte. Din păcate, din cauza patologiei de care suferă, fetiţa nu a beneficiat de toate cursurile.

Medicii de la o clinică din oraşul Belgrad i-au dat speranţe familiei Şved şi au spus că îi pot oferi o nouă şansă Victoriţei cu ajutorul unui tratament, care costă 10 mii de euro. După difuzarea reportajului realizat de Jurnal TV, mai mulţi oameni s-au implicat, iar astăzi fetiţa se află într-o clinică din Serbia, unde a suportat o intervenţie chirurgicală. Rudele aduc mari mulţumiri celor care i-au ajutat, spun însă că mai au nevoie de trei mii de euro, pentru a o putea aduce pe Victoriţa acasă sănătoasă.

Orice donaţie, cât de mică, este binevenită pentru ca micuţa artistă să finalizeze tratamentul.