„Eu nu mă tem. Eu vreau să trăiesc într-o ţară liberă pe care am moştenit-o de la părinţii mei. Vreau în continuare să o aibă copii şi nepoţii mei. Vreau să trăim într-o ţară liberă, într-o ţară unde adevărul va triumfa, într-o ţară în care nu vom fi furaţi de aceşti guvernanţi. Eu nu mă tem să lupt şi să spun adevărul. Vreau să provoc toţi cetăţenii, pe Andrei Năstase şi pe Maia Sandă să ieşim în Piaţa Marii Adunări Naţionale, să sărbătorim independenţa noastră şi să spunem „NU MĂ TEM”, a declarat Aliona Mandatii într-un filmuleţ postat pe pagina oficială a campaniei „Nu mă tem”.

Reprezentanţii Platformei Demnitate şi Adevăr din diferite regiuni ale ţării, de asemenea, susţin iniţiativa şi chemă oamenii în PMAN pentru a-şi spune păsul. Aceştia declară deschis că nu se tem să spună în faţă tot ce cred despre această guvernare coruptă.

„Eu voi veni în PMAN şi nu mă tem să spun guvernării că ei sunt cei care poartă toată responsabilitatea pentru fiecare cetăţean în parte, dar mai ales pentru tinerii şi copii acestei ţări care astăzi nu au viitor în RM”, a declarat Ina Gaidau.

„Noi vom fi pe 27 august la protest, nu pentru a sărbători Ziua Independenţei, dar pentru a spune NU acestei guvernări corupte”, se arată în mesajul reprezentanţilor Platformei DA de la Drochia.

„Eu nu mă tem să-i spun acestei guvernări că este coruptă şi că a adus în haos această ţară. Eu nu mă tem să ies în PMAN pe 27 august împotriva acestei guvernări”, a spus membrul Platformei Demnitate şi Adevăr, Aureliu Pisică.

Totodată, fostul deputat PCRM, Alexandru Petkov laudă iniţiativa populară şi consideră că anume pe 27 august oamenii se vor uni pentru a băga bandiţii la puşcărie.

„Am aflat despre iniţiativa „Nu mă tem”  şi cred că data de 27 august va fi memorabilă pentru toţi moldovenii. Va fi data când toţi bandiţii lui Plahotniuc îşi vor schimba tatuajele puşcăreşti pe Ordinul Republicii. Când ne vom uni pentru ca bandiţii să stea la puşcărie, dar să nu asiste la paradă. La paradă va asista doar poporul. Nu mă tem”, a mărturisit în adresarea sa fostul deputat PCRM, Alexandru Petkov.