„Câţi bani s-au furat în construcţiile acestea de la Valea Morilor, câţi bani s-au furat în construcţiile de pe strada Alba Iulia, care a fost construită şi pe urmă au apărut găuri în asfaltul cela, haideţi să calculăm toate aceste lucruri. Eu aş spune că acestea nu sunt succese, dar insuccese. Toate lucrurile pornite, transformând această capitală, Chişinăul, într-un şantier”, a spus activistul civic Ruslan Verbiţchi.

„Ştefan cel Mare va fi finisat la mijlocul anului viitor. Deci aceste trotuare sparte, acest gunoi de pe trotuare, aceste denivelări şi gropi şi pietriş o să stea toată toamna, toată iarna şi toată primăvara. Aşa că stimaţi chişinăueni gătiţi-vă cizmele de cauciuc pentru-că altfel pe aceste trotuare pur şi simplu fizic o să fie imposibil de mers”, a declarat Victor Chironda.

„Cazul recent cu transportul public pe timp de noapte. Sunt o sumedenie de plângeri că acele troleibuze care trebuie să circule după grafic până la ora două noaptea, ca oamenii să poată ajunge noaptea acasă, ele pur şi simplu nu se opresc prin staţii sau nu circulă în genere. Care este reacţia primăriei, care este reacţia regiei transport electric? Nimic, nu se doreşte. De ce? Pentru că nu există interes să fie transparenţă în serviciile publice şi în întreprinderile gestionate de primărie”, a mai spus şi expertul economic Sergiu Tofilat.

„Spălare de bani toate pământurile acestea care se dau fără licitaţie. Trebuie să începem de la aceea că s-a furat o bucăţică de pământ, unde cineva are intenţia să construiască ceva. Până ajungem la planul de arhitectură este mult, de ce o ajuns pământul acesta pe cinci ani de zile în arendă la o firmă care vrea să construiască apartamente şi să le dea în proprietate privată oamenilor”, a menţionat activistul Andrei Donică.

Pentru a pune capăt fărădelegilor din Chişinău, invitaţii emisiunii i-au îndemnat pe cetăţeni să se implice activ la referendumul pentru demiterea primarului capitalei, Dorin Chirtoacă. 

Reprezentanţii Serviciului de presă al Primăriei capitalei au declarat că nu comentează acuzaţiile aduse.