Aceasta este atmosfera zilnică din casa unei familii cu şase copii, iar mama este însărcinată cu cel de-al şaptelea. Împreună cu ei mai locuieşte bunicul, dar şi proprietarul garsonierei, care are probleme de sănătate şi este ţintuit la pat.

Singura persoană din familie, care are un loc de muncă stabil, este tatăl copiilor. Bărbatul lucrează în mai multe locuri ca să poată pune ceva pe masă şi să achite taxele pentru şcoală şi grădiniţă.

Fiica cea mai mare de 20 de ani, nu era acasă. Şi-a găsit de lucru şi munceşte zilnic. Şi Nicolae, care are 19 ani lucrează în calitate de taximetrist, ca să-şi poată ajuta familia. Ceilalţi copii spun că îşi doresc cel mai mult să aibă o cameră a lor, unde să poată învăţa sau dormi.

Ludmila Valisov spune că, în curând, începe un nou an de studii şi nu ştie cum va reuşi să-i pregătească pe cei doi copii de şcoală şi alţi doi de grădiniţă. Nu are bani nici pentru îmbrăcăminte şi nici pentru rechizite.

Întristată, Ludmila Valisov spune că şi-ar dori ca cei doi copii mai mari să poată face studiile la universitate, deoarece au învăţat bine, însă nu are posibilitatea să îi întreţină şi îi roagă pe oamenii cu suflet mare s-o ajute cât de puţin, dacă pot. Numărul de telefon la care puteţi apela familia Valisov este 069853832.