Complexul educaţional-sportiv din Varniţa, renovat din bani europeni; 150 de mii de euro au fost cheltuiţi pentru reparaţii

Complexul educaţional-sportiv din Varniţa, renovat din bani europeni; 150 de mii de euro au fost cheltuiţi pentru reparaţii
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 27.06.2016 20:09
Locuitorii satului Varniţa, raionul Anenii Noi, dar şi cei din împrejurimi vor avea de astăzi condiţii mai bune pentru activităţile sportive şi educaţionale. Complexul din localitate a fost renovat din bani europeni. Potrivit responsabililor de implementarea proiectului, printre beneficiari vor fi locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului. 
 
Renovarea complexului educaţional-sportiv din Varniţa a fost realizată cu susţinerea financiară a Uniunii Europene, care a oferit peste 150 de mii de euro. Ambasadorul UE în Moldova, Pirkka Tapiola, a declarat că, în felul acesta, vrea o apropiere a locuitorilor de pe cele două maluri ale Nistrului. 
 
 Administraţia complexului le-a mulţumit oficialilor europeni pentru susţinerea acordată.
 
Cei mai fericiţi sunt copiii şi tinerii din Varniţa. Unii spun că până acum se antrenau în condiţii mizerabile sau erau nevoiţi să meargă în alte localităţi.
 
Atât copiii, cât şi adulţii vor beneficia gratuit de serviciile complexului din Varniţa. 


Ştiri similare

Ştiri NON-STOP